01.01.2018

ПІДСУМКИ 2017 року від туристичного клубу InGreen (фото, посилання)

2017 рік був відкрив нові горизонти для країни та нові маршрути для туристичного клубу InGreen

Січень 2017 – пройшла традиційна поїздка на Кколядки в Гоголеве та музей Весілля.  Їздимо із 2014 року. Поїздка просто неймовірна! Після знайомтсва з Миколою Гоголем, його сестрою та мамою у кімнатах будинку, професійний колектив заспівав автентичні колядки, привів козу та посівальників. А у музеї весілля "одружилася" ще одна пара під пісні народного колективу "Берегеня". Ми перші, хто запропонував таку подорож із Полтави для широкого кола бажаючих.
Музей Весілля InGreen

Лютий 2014 – пройшов традиційний романтично-мистецький маршрут у музей Шоколаду та місто Суми. Їздимо з 2015 року. Учасники побачили не лише музей Шоколаду, а також Картинну Галерею у Тростянці, Художній музей і будинок Антона Чехова у Сумах. А завершила насичену подорож вистава тетару імені Щепкіна, яка залишила в усіх учасників найкращі враження


Березень 2017 – ми їздили в Національний музей Гончарства ДО подорожчання квитків, адже ми завжди тримаємо «руку на пульсі» що, де і коли варто дивитися.


Квітень 2017 – розпочався квітень із традиційної мандрівки на Полтавський ГЗК та в «молоде» місто Горішні Плавні. Потім відбулася традиційна поїздка на свято «Великдень на Хортиці». В цей день в комплексі Запорізька Січ проходить масштабне патріотичне свято. А завершився квітень абсолютно  новою мандрівкою потягом в Кривий Ріг. Це неймовірний 13-ти годинний екскурсійний маршрут, який найбільше підходить для середини весни – коли довгий світловий день, щоб побачити максимум цікавого. 

Горішні Плавні  InGreen

Великдень на Хортиці InGreen

Кривиій Ріг InGreen
Травень 2017 – був багатий традиційними подорожами. Ми знову побачили цвітіння «Ста тисяч» тюльпанів у Кропивницкому. Їздимо сюди із 2016 року. Ми відвідали Кінно-спортивне свято в Дібрівці та приватну страусину ферму. Їздимо «До конячок та страусів» з 2013 року.  Увесь травень проходили поїздки в «Старовинними садибами і парками Слобожанщини». Це наша улюблена подорож для всієї родини ще з 2012 року.

Тюльпани у Кропивницькому Кіровоград Дендропарк InGreen

Кінно-спортивне свято в Дібрівці InGreen

Шарівка InGreen
Червень 2017 – розпочався із абсолютно нового маршруту «Глухів-Путивль-Кролевець». Ми побачили одну із 14-ти гетьманських столиць Глухів, тисячолітнє місто Путивль, Музей Кролевецьких рушників та унікальну Яблуню-Колонію. Це був просто неймовірний насичений маршрут. Також ми вдруге побували в місті Дніпро із катанням на піратській яхті. Вдруге побачили «Подвійні Буки і Білу Церкву». Ну а в кінці червня вдруге відвідали унікальну природну пам’ятку нашої країни – Тунель Кохання у двохденному насиченому турі.

Музей Ткацтва Кролевець InGreen

Дніпро з яхтою InGreen

Тунель Кохання InGreen

Липень 2017 – ми побували в Опішні одразу на двохфестиваліх: Національному фестивалі Гончарства та Фестивалі Їжі. Також ми проводили марафон  #100Days_InGreen протягом якого ми ділилися з Вами спогадами про кращі поїздки минулих років.

Опішня Музей Гончарства InGreen
Серпень 2017 – вже другий рік поспіль ми зустрічали День Незалежності на авіа-фестивалі «Вільне Небо» на Дніпропетровщині.


Вересень 2017 - відзначили чотири роки діяльності  проекту "Таємнича Полтава" на масштабній безкоштовній оглядовій пішохідній екскурсії по місту. Також відзначили 5 років від найпершої поїздки в Шарівку, яка пройшла 15 вересня 2012 року. Вдруге пройшла поїздка на два крутих фестивалі InterPipeTechFest та «Петриківський Дивоцвіт». Також нам так сподобався Глухів літом, що ми поїхали сюди ще раз і застали заодно 22-й міжнародний фестиваль «Кролевецькі Рушники».

InterpipeTechFest InGreen

Шарівка InGreen

Глухів InGreen

Таємнича Полтава InGreen

Жовтень 2017 – ми знайшли на Полтавщині «Місто на букву К», куди ніхто ніколи не возив екскурсійні групи з Полтави. Новий авторський маршрут Кременчук та околиці залишив найкращі враження в усіх учасників. Також пройшла традиційна подорож на масштабне свято «Покрова на Хортиці». Їздимо за цим маршрутом з 2013 року.

Кременчук InGreen

Листопад 2017 – пройшов третій сольний концерт бандуриста Віктора Пашника в Полтаві, який зібрав шанувальників  щирої української пісні.

Віктор Пашник Полтава InGreen Ольга Влох концерт

Грудень 2017 – традиційна подорож на "Дві фабрики ялинкових прикрас". Їздио з 2013 року. Ми перші, хто поєднав у одному маршруті дві фабрики, щоб порівняти їх технологію. Ми побачили етапи виробництваялинкових іграшок. Це неймовірний процес: із скляної трубочки вручні видувають кульку, покривають її сріблом і художник вручну наносить зображення.

Фабрика ялинкових прикрас InGreen

Керівник туристичного клубу InGreen Ольга Влох:
- ДЯКУЮ УЧАСНИКАМ, які  залишаються з нами та підтримують наші нові ідеї. Приємно, що тематичні екскурсії від проекту «Таємнича Полтава» заклали фундамент для численних подібних заходів у Полтаві і тепер в нашому місті є додаткові можливості для змістовного дозвілля. Я рада, що нас з Вами об’єднує спільна любов до подорожей. Мені приємно, що я знайома з такими активними культурними людми. І нехай у новому році у нас буде ще більше позитивних вражень та яскравих днів.   

Ольга Влох Ингрин Полтава
МИ ЗДІЙСНЮЄМО ВАШІ МРІЇ та ЛЮБИМО ВАС!
Живіть із ЗАДОВОЛЕННЯМ! Відпочивайте з INGREEN!